DEEP TISSUE

Waarom Deep Tissue zo effectief is?

Je hebt mensen horen praten over Deep Tissue, maar je weet niet zeker of het iets voor jou is. Het is een specifiek soort massage die werkt op de diepere lagen van de spieren en fascia. Dus misschien is het iets voor jou als je weet hoeveel het je lichaam en geest ten goede zal komen.

Chronische pijn

Als je last hebt van chronische pijn, dan is dit iets voor jou. Deep Tissue verhoogt de bloedstroom in het lichaam, wat op zijn beurt ontstekingen vermindert. De ontsteking veroorzaakt pijn, dus dat helpt het te verlichten. Het helpt ook de spierspanning die gepaard gaat met het omgaan met pijn.

Bloeddruk

Als u bloeddrukproblemen heeft, kan Deep Tissue massage ook helpen. Om talloze redenen, waaronder het verlichten van stress, het doorbreken van spanning in de spieren, het verhogen van de serotoninespiegel en het verbeteren van de bloedstroom, zagen mensen die een Deep Tissue massage hebben gehad hun systolische druk met gemiddeld 10,4 mm Hg dalen en hun diastolische drukdaling een gemiddelde 5,3 mm Hg.

Littekenweefsel

Als u littekenweefsel heeft door een operatie of verwonding, helpt regelmatige Deep Tissue massage om littekenweefsel in het lichaam op te breken en soms te wissen. Studies hebben aangetoond dat het lichaam de verbetering van de lymfatische circulatie en drainage gebruikt om de flexibiliteit en het bewegingsbereik in het getroffen gebied te verbeteren. Als je littekenweefsel hebt, weet je dat het aanhoudende pijn, stijfheid en spanning kan veroorzaken.

Geblesseerde spieren

Als u geblesseerde spieren in uw lichaam heeft, kan Deep Tissue massage een effectieve manier zijn om ze te helpen genezen. Deep Tissue massage vergemakkelijkt de beweging van gifstoffen uit de spieren en helpt strakke of verwrongen spiermassa te rekken, evenals de bloedtoevoer naar de aangetaste spieren te verbeteren. De ontspanning van de massage helpt de pijn te verminderen.

Spanning

Last but not least is Deep Tissue massage is ideaal voor mensen die last hebben van chronische stress. Stress veroorzaakt spanningshoofdpijn, stijve schouders en strakke spieren. Een goede Deep Tissue massage zal de spieren ontspannen en u laten ontspannen.

Kom vandaag nog meer te weten over Deep Tissue massage.

Veel voorkomende klachten waar wij mee kunnen helpen:

Nek & hoofdpijn

iriformis Syndroom

Lage rugpijn – Sciatica

Carpaal tunnel syndroom

Schouderpijn

Heuppijn

Rugpijn

Enkelblessure

Liesblessure

Knie problemen

Spier zwakte

Hamstringblessures

Spierscheuren

Stressgerelateerde blessures

Repetitieve belasting (RSI)

Tarief Deep Tissue

Uitgevoerd door een mannelijke therapeut.

60' I 75 euro (prijs per persoon)

90' I 110 euro

Solo of duo

Massages op verplaatsing te bespreken.